Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,10 g |
| Tuky | 22,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 445 mg |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,98 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqDy
Moje poznámka
Smažená kuřecí prsa s maďarskou klobásou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqDy
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 minutou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na kuřecí prsa,
smažená kachní prsa,
kureci prsa recept,
maďarské klobásy,
jak dlouho smažit kuřecí prsa,
kuřecí maso s klobásou,
kureci prsa,
recept kuřecí prsa,
smažení kuřecích prsou,
jak smažit kuřecí prsa,
obalovaná kuřecí stehna,
kuře s klobásou,
gyulai kolbász,
smareni kureci prsia,
kuřecí prsíčka solit před smažením?,
maďarská klobása,
smažená kuřecí prsíčka,
smažená kuřecí stehna,
kureci klobasa,
recept obalovaná kuřecí stehna kořeněná
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr uzený,
klobása maďarská,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (11)
Po maďarsky by to vyznelo úplne ináč - rántott - atď. Ja proti Maďarom ani maďarčine nemám nič.
Mám všeobecne rada jednoduché veci, teda aj jedlá nie moc komplikované. Už pár rokov sa zvŕtam v kuchyni, niekedy ma to baví viac, niekedy menej. V tom druhom prípade siaham po rýchlovkách tohto typu (hlavne ak sú suroviny doma)
Želám pekný povečer!