Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustičky s maďarskou klobásou

Kapustičky podáváme zpravidla jako přílohu k masům či jiným pokrmům. Zastanou však také pozici rychlé, chutné a jednoduché svačiny nebo večeře. Stačí, když je necháte podusit s restovanou klobásou. Podávat pak můžete třeba s chlebem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 2. 2024 13:33

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie482 kJ / 115 kcal
Bílkoviny1,88 g
Tuky6,78 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

19. 2. 2024 12:42

magdalenka: :-K:-K:-K Děkuji

magdalenka magdalenka

19. 2. 2024 12:19

Aj mne by chutilo...:-K

Moanka Moanka

19. 2. 2024 10:22

Fajne… <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 2. 2024 19:19

:-)<3:yes::yes: přesně podle mé chuti - super :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, máslo, česnek, kapustičky, klobása, sůl, pepř mletý, vývar masový

TopRecepty.cz

Kapustičky s maďarskou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY23J