Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,27 g |
| Tuky | 91,73 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Moje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
maso na povidlech,
kuřecí maso na povidlech,
maso na švestkových povidlech,
platek na povidlech,
kuřecí maso povidla,
medovnicky,
povidlová omáčka kureci,
kureci prsa na svestkovych povidlech,
kuřecí maso s povidlama,
kuřecí prsa recept povidlo,
kuřecí na povidlové omáčka,
kuřecí maso s povidly,
kuřecí nudličky s povidly,
kureci na salotce,
ocet basamico,
kureci prsa na povidlech,
třešňová povidla k masu,
maso na šalotce,
kuřecí prsa na povidlách,
maso na povidlach
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule šalotka,
slanina,
šalvěj čerstvá,
povidla švestková,
ocet,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (20)
Andrej, máš to peknučké, škoda, že povidla a mäso nie je pre mňa tá správna kombinácia. Ale je celkom možné, že u teba dnes by som názor zmenila.
máš to moc hezké, aže jste si pochutnali, o tom vůbec nepochybuju
Andrejko, s poviddly masíčko je u nás vždy vítáno, musím ovšem přiznat, že kuřecí jsem ještě nedělala. Hm, proč vlastně ne?