Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 21,38 g |
Vláknina | 12,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Moje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 37 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
patizon recepty,
zapékaný patizon,
dietní zapečené brambory,
recepty z patizonu,
patizon recept,
zapečený patyzon,
zapečený patison,
zapečený patizon s bramborem,
zapečené brambory,
recepty s patyzonem,
zpracování patizonu,
zapečené brambory top recepty,
patizon,
vaření s patizonem,
recepty patizon,
zapekané patizóny,
patizon recepty vegan,
patizon zapečený s bramborama,
varime z patizonu,
recept s patyzonem
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření gyros
Komentáře (14)
Výbušná - to je zapékací čtyřmiska z hrnčířských trhů v Berouně (ale už asi před 5 lety) - přesně pro tyto příležitosti. Zapékám v každé něco jiného (gnocchi pro kluky a brambory s uzeným pro Tondu) a je to v troubě najednou