Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Moje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 20 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
olivka před 34 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 34 minutami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 50 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 58 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 2 hodinami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Tématické fráze:
středomořský salát,
rajčatový salát,
salat z chobotniček,
středomořské saláty,
rajcatovy salat petrzel,
krevety recept salát s rajčaty,
stredomorsky salát recept,
rajčata s petrželí,
rajčatový salát recept,
rajčatový salat s krevety,
rajčatový salát s mušlemi,
stredomorky salat s bagetou,
rajčatový salát s s krevetami,
stredomorsky cestovinovy salat recept,
salát z chobotnice a rajčaty,
středomořský satat,
rajčatový salát s krevetami,
salat z rajcat a petrzele,
salat y rajčat,
rajčatový salát z kucharky pro dceru
Suroviny:
rajče,
řízky kuřecí,
kalamáry,
krevety,
chobotnice,
cibule,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (32)
vloženo: 18.06.2013 20:42:12 Nahlásit komentář administrátorůmreagovat
varilamyskakasicku:Nene, všechny tyhle mořské potvůrky, když je chceš zkusit samotné, jsou nejlepší jen na másle s česnekem, petrželkou a můžeš podlít i malinko bílým vínem. S bagetkou to nemá chybusmajlik. To je prostě klasika, která je jedinečná
jenom doplnim , tenhle komentar je od nekoho kdo zije nebo zil ve spanelsku, ale petrzeku s cesnekem i soli, spetkou pepre a olivovym olejem musis rozmixovat. Potvurky nakrajet asi na 2cm a ty osmahnout chvilinku na teflonovy panvi se 4 kapkami olivoveho oleje y bagetku na platky potrene rajcaty s trosickou olivoveho oleje--- pak je to super
s cibuli atd......... nechtel bych to ani zkusit:no
super salátek