Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,44 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Moje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 6 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 9 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 10 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 10 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 11 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 13 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 13 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 15 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kvašené zelí v hrnci,
kameninové hrnce na nakládání zelí,
hrnec na kvašení,
kameninové hrnce na zelí,
hrnce na kvašené zelí,
kameninový hrnec,
keramické hrnce na zelí,
keramický hrnec na kvašení,
kameninové hrnce,
nakládání patizonů,
kameninový hrnec na nakládání masa,
hrnce na kvaseni,
hrnce na kvašenou zeleninu,
nakládaný patizon,
salámové růžičky,
příprava patizonu,
zeleninový karbanátek recept,
hrnce na kvašení zelí,
zeleninový mišmaš,
malé kapustičky
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
rajče,
česnek,
salám měkký,
kapusta,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
vegeta,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
vegeta,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (18)
myslím,že se dá nahradit patizon cuketou.
A co je patizon?určitě to není Katko blbá otázka,možná víš jak vypadá a nevíš,že se tomu říká patizon.je to něco na chuť jako cuketa akorát to má tvar jako vykrajovaný talíř a je to bílé barvy,možná se mi bude někdo smát,ale mě to tak připadá
Simona
takze si mozno spomenies, ked uvidis obrazok...a vyskusaj ho...su tu recepty na pripravu a je fakt skvely
http://images.google.com/images?hl=sk&source=hp&q=...