Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 734 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,62 g |
Tuky | 3,77 g |
Vláknina | 26,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 65,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-fenyklová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDmj
Moje poznámka
Květákovo-fenyklová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDmj
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
fenykl, kvetak/polevky,
poprchel,
polévka při angíně,
fenyklova polevka s jablkem,
polévka na angínu,
fenykl recepty,
fenykl 1 bulva,
polevky od nadi,
fenykl,kvetak/polevky,
fenyklk, kvetak,mrkev/polevky,
recepty fenykl
Suroviny:
květák,
fenykl,
karotka,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
koriandr sušený,
ořech muškátový,
pepř bílý mletý,
sůl,
voda
Komentáře (44)
všem děkuju
Nějak nechápu, proč tu řešíte fotky - jsou krásné, já osobně rámečky ani jména nemusím, ale dělá to tady hodně lidí, tak proč ne.