Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 426 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,97 g |
Tuky | 3,12 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 117,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátové pyré s ovocným rozvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyLY
Moje poznámka
Batátové pyré s ovocným rozvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyLY
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky po uhersku
Sahula před 17 minutami
Ledvinky na paprice
Sahula před 23 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 3 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
batatove pire,
batáty nasladko,
batátové knedlíky,
koláč s ovocným rozvarem,
bramborovo batátové pyré,
recwpt batatove pire,
batátové kase,
batatove piré,
knedliky s ovocnym pyre,
ovocné pyré s krupičkou,
batato kvetakove pyre,
batáty s ovocem,
dort s ovocnym rozvarem,
batáty ovocné knedlíky,
dia pyre,
batáty v dia dietě,
veprova panenka s batatovym pyre,
dyně hokaido batatove pyre,
piré z patátu,
batátové polévka
Suroviny:
batáty,
ovoce,
limetka,
limetka,
skořice,
cukr
Komentáře (6)