Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 771 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,53 g |
Tuky | 63,00 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,35 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do mísy a ručním elektrickým hnětačem vyrobíme pevné, homogenní těsto.
Krok 2: Namočenýma rukama uděláme šišku, kterou dáme na vymaštěný pekáč, povrch pomašlujeme vodou.
Krok 3: Podlijeme trochou vody a pečeme asi 1,5 hodiny na 150 st. C do zlatova.
Během pečení poléváme výpekem.
Před koncem pečení můžeme teplotu zvýšit na 200 st. C, aby se udělala kůrčička.
Během pečení poléváme výpekem.
Před koncem pečení můžeme teplotu zvýšit na 200 st. C, aby se udělala kůrčička.
Zveřejněno 14. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejjednodušší sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j93
Moje poznámka
Nejjednodušší sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j93
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 7 minutami
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 13 minutami
Kuře na másle a česneku
poirotka před 32 minutami
Francouzské řízečky
Veramik před 2 hodinami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 8 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 8 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 8 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 8 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 8 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 11 hodinami
Tématické fráze:
doba a teplota pečení sekané,
sekaná se šlehačkou,
sekaná pečeně se šlehačkou,
jak dlouho péct sekanou,
sekaná recept,
mražená drůbeží sekaná-recept,
sekaná v alobalu,
sekaná,
krutí sekaná,
drůbeží sekaná recept,
krůtí sekaná se sýrem,
mražená drůbeží sekaná recept,
jak udelat sekanou,
sekana z obchodu,
mleté krůtí maso sekaná,
sekaná pečeně z krůtího masa,
doba pečení sekané,
sekaná jako z obchodu,
drůbeží sekana recepty,
domácí sekaná kaufland
Suroviny:
maso krůtí mleté,
vegeta,
smetana ke šlehání
Komentáře (9)
a ten, co je v podobných.. to je jako ftííp, néé