Kečup z papiňáku
Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou alternativou k běžným kupovaným variantám.
Suroviny pro 1 litr
1litr
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 86,64 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,96 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 252,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwMX
Moje poznámka
Kečup z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwMX
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
popraskaná rajčata,
jak se děla kecup,
příprava kečupu,
recepty z papiňáku,
dia kečup, recept,
dia kečup,
recept na dia kěčup,
dia kečup recept,
recept na domácí kečup z rajčat dia,
domácí kečup s chilli,
domaci kecup v tlakovém hrnci,
kečup recept,
nejlepší recepty na domácí kečup,
popraskané rajčata,
domaci kecup z papinaku,
připrava kečup,
kečup příprava,
jak se dělá domácí kečup,
kečup v tlakovém hrnci,
dia domaci kecup
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
ocet,
olej,
cukr krystal,
skořice celá,
koření hřebíček,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
libeček
Komentáře (35)
Díky,Drahuško
První várka byla z trojité dávky, teď dvojitá.
Moc dobrý kečup 😋.
Neměla jsem libeček, tak jsem do něj přidala sušenou majoránku a lisovaný česnek a rodina moc chválila, 1 velká sklenice je už snědená, musím přidělat další. Děkuji za BÁJEČNÝ RECEPT!
Za recept děkuji.
Samo sebou,že suroviny si může každý upravit podle sebe a svých zásob
Ještě jednou velké díky za důvěru,fotky,komentář i bodík
Bibinka:Janinko,vyzkoušej ten Tvůj v papiňáku.Je to vážně spousta ušetřeného času a energie.Pak to cca 20minutové míchání,to už není taková hrůza.Nechávám to na té největší plotýnce na plný výkon
hanes24:Jiříku,rajčat bylo jenom kilo,to by nestálo za to,rozehřívat troubu.Navíc byly popraskané a to bych na sušení nedala.Nedávno u nás měli naložená rajčata v oleji,tak jsem si zakřečkovala a mám 12sklenek po 285g
Hana Rozehnalová:Hani,já jsem kečup nikdy nezavařovala,u nás mizí bleskovou rychlostí.Ale jestli ho budeš dělat do skleniček,které ti pak vejdou do papiňáku,a budeš to pro jistotu chtít zavařit,tak dej do hrnce pařáček na knedlíky, 200ml horké vody a od doby varu to nechej na slabém plameni pod tlakem vařit 5-8minut(podle velikosti sklenek)
Všem děkuji za zájem,komentáře i hodnocení
suslajda:Haničko,ta popraskaná rajčata jsou na kečup jako dělaná
tejaja:Terezko,věřím,že budeš s chutí spokojená
Všem děkuji