Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 945 kJ / 1 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,48 g |
Tuky | 127,70 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích jater s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gy4Y
Moje poznámka
Paštika z kuřecích jater s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gy4Y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 4 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 7 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 9 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 10 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštika s kuřecích jater,
pastika z kurecich jater,
kuřecí paštika,
jemná kuřecí paštika,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játrovou paštiku,
videorecept paštika z kuřecích jater,
zapečená paštika z kuřecích jater,
kuřecí paštika na červeném víně,
dobrá a rychlá paštika,
játrová paštika videorecept,
pastika zapecena s brusinka,
recept paštika z kuřecích jater,
paštika z kuřecích jater víno,
videorecpty kuřecí paštika,
dort z kurecich jater,
pastika z kurecich jater a vina,
paštika z kuřecich z kuřecích jater,
pastiku kureci z kuřecích jater
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
česnek,
víno červené,
tymián sušený,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
brusinky
Komentáře (6)