Houbová smaženice
Přinesli jste si z lesa košík plný voňavých hub? Připravte z nich lahodnou smaženici, která vás svou chutí i vůní přenese do podzimního lesa. Na cibulce podušené houby, zalité rozšlehaným vejcem, chutnají nejlépe s čerstvým chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 4 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 5 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 5 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 5 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 6 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 6 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby lesní,
vejce,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (60)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..