Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 456 kJ / 1 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 249,12 g |
| Tuky | 18,52 g |
| Vláknina | 59,65 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 134,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Moje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 43 minutami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 28 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 46 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 1 hodinou
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovezi pecene,
hovězí pečeně na zelenině,
hovězí pečeně se zeleninou,
recept s restovanou mrkví,
pecene maso ze zeleninou foto,
hovězí maso s restovanou zeleninou,
pecene z mladeho byka recept,
hovezi s restovanou zeleninou,
hovezi maso s bylinkami,
restovaná zelenina,
recept na hovězí pečeni,
hovězí pečeně recept,
recept na restovanou mrkev s hovězím,
restované hovězí maso se zeleninou,
hovězí pečeně s mrkví a zeleninou,
hovězí pečeně recept fenykl,
bylinky hovězí maso,
hovezi s bylinjami,
recept pecene hovezi s bylinkami,
hovězí pečeně s bylinkami a česnekem
Suroviny:
kýta hovězí,
česnek,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
fenykl,
dýně,
ocet balsamiko,
fíková marmeláda,
vývar masový,
pepř drcený,
sůl mořská,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj
Komentáře (19)
rozmarynaH: Z licek to bude o hodne lepsi, pekne jemne a stavnate..
Jeste jednou diky za zajem a komentiky..
yanull: Klizku take rada a casto pouzivam, stavnate masicko. Pouzivam ji i na vyvary. Ale dnes mi padla do oka kyta, byla z mladeho bycka, tak jsem neodolala..
Vsem vam, holky, moc dekuji za mila sluvka..