Domácí paštička
Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem portského vína.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 282 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,99 g |
Tuky | 170,56 g |
Vláknina | 3,46 g |
Cholesterol | 2,94 g |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Moje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 11 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 8 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 10 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 11 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 12 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 13 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 14 hodinami
Květákové placičky
Linova před 14 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštikové koření,
koření na domácí paštiku,
jaké koření do domácí paštiky,
koření do paštiky,
koření na paštiku,
domácí paštička,
recepty na paštiku,
koření do domácí paštiky,
paštička z kuřecích jater,
recept na domaci pastiku,
domácí paštičky,
paštička,
recepty na domácí paštiku,
recept na domácí paštičky,
domácí koření do paštiky,
pasticka recept,
domací portské,
paštička paní domácí,
jak udelat jatrovou pastiku,
koření na poštiku
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
smetana ke šlehání,
víno portské,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
olej olivový,
česnek,
koření,
sádlo
Komentáře (4)