Postup přípravy
Ideálně v hmoždíři rozmělníme lístky bazalky na kaši a smícháme se zbytkem surovin. Tip: Aby pesto vydrželo déle červstvé přendáme ho do uzavíratelné nádobky a zalijeme olivovým olejem cca 1cm nad směs.
Zveřejněno 3. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kapsy plněné pestem a mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOE6
Moje poznámka
Vepřové kapsy plněné pestem a mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOE6
Nejnovější recepty
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 1 hodinou
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová bábovka ze zakysané smetany
Verunkavh před 37 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 2 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 3 hodinami
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 12 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 14 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 14 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 14 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s mozzarelou,
vepřová kotleta s mozzarelou,
vepřové maso s mozzarelou,
maso plněné mozarelou,
kuřecí kapsa s mozzarelou,
kuřecí kapsa plněná mozarelou,
vepřové maso s pestem,
vepřové maso s bazalkovým pestem,
vepřová kýta s mozzarelou,
kureci kapsa plnena mozzarelou,
kreolis hodnocení,
kureci kapsa s bazalkovym pestem,
kyta s mozzarelou,
kotlety s mozzarelou,
plněná kotleta s mozzarelou,
vepřová kapsa,
plněná vepřová kapsa,
vepřová kapsa plněná mozarelou,
plnene veprove kapsy,
veprova kotleta plnena mozzarelou
Suroviny:
kotleta vepřová,
pesto bazalkové,
sýr mozzarella,
pepř,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
sýr gran moravia,
ořechy piniové
Komentáře (7)