Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 117 kJ / 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,42 g |
| Tuky | 13,50 g |
| Vláknina | 9,79 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 27,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Gobbi ki Sabzi (autentické květákové sabdží) videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2XVP
Moje poznámka
Indická kuchyně - Gobbi ki Sabzi (autentické květákové sabdží) videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2XVP
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 15 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 5 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 7 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 8 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 8 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 8 hodinami
Tématické fráze:
květákové sabdží,
indická kuchyně,
koriandr semeno recepty,
zeleninové sábží,
recepty indické kuchyně,
kvetakove sabji,
indická kuchyně smažený květák,
květákové subgi,
indické sabdží,
co uvarit ze zeleneho kvetaku,
květák - zahraniční recepty,
indicka kuchyne kvetak,
sabzi jidlo,
sabdži videorecept,
sabdží,
sabdží květákové,
sabdží z květáku a rajčat,
sabdží recepty,
indická kuchyně - recepty,
sabdží wikipedie
Suroviny:
květák,
olej,
rajče,
cibule,
ghee,
koriandr,
kurkuma,
chilli paprika čerstvá,
pasta zázvorová,
římský kmín celý,
semínka hořčičná,
římský kmín mletý,
sůl,
cukr
Komentáře (20)
Citace dle wikipedie:
Pecka je tvrdá část oplodí plodu peckovice nebo peckovičky
Semeno je rozmnožovací orgán semenných rostlin, vzniklý z oplozeného vajíčka (ovum). Může však vzniknout i bez oplodnění (jev zvaný apomixe čili partenogeneze).
Je obalený osemením a obsahuje zárodek, většinou s živným pletivem (endospermem). Vajíčka vyrůstají na placentě v semeníku. Slouží k rozmnožení rostliny, přečkání nepříznivého období a také k šíření druhu na delší vzdálenosti.
Slovíčkaření to není, to jako kdybys řekla, že je jedno, jestli použiješ na žitnou mouku pšenici nebo kukuřici
Jinak recepty jsou fajn