Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 117 kJ / 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,42 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 9,79 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 27,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Gobbi ki Sabzi (autentické květákové sabdží) videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2XVP
Moje poznámka
Indická kuchyně - Gobbi ki Sabzi (autentické květákové sabdží) videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2XVP
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 21 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 25 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
květákové sabdží,
indická kuchyně,
koriandr semeno recepty,
zeleninové sábží,
recepty indické kuchyně,
kvetakove sabji,
indická kuchyně smažený květák,
květákové subgi,
indické sabdží,
co uvarit ze zeleneho kvetaku,
květák - zahraniční recepty,
indicka kuchyne kvetak,
sabzi jidlo,
sabdži videorecept,
sabdží,
sabdží květákové,
sabdží z květáku a rajčat,
sabdží recepty,
indická kuchyně - recepty,
sabdží wikipedie
Suroviny:
květák,
olej,
rajče,
cibule,
ghee,
koriandr,
kurkuma,
chilli paprika čerstvá,
pasta zázvorová,
římský kmín celý,
semínka hořčičná,
římský kmín mletý,
sůl,
cukr
Komentáře (19)
Citace dle wikipedie:
Pecka je tvrdá část oplodí plodu peckovice nebo peckovičky
Semeno je rozmnožovací orgán semenných rostlin, vzniklý z oplozeného vajíčka (ovum). Může však vzniknout i bez oplodnění (jev zvaný apomixe čili partenogeneze).
Je obalený osemením a obsahuje zárodek, většinou s živným pletivem (endospermem). Vajíčka vyrůstají na placentě v semeníku. Slouží k rozmnožení rostliny, přečkání nepříznivého období a také k šíření druhu na delší vzdálenosti.
Slovíčkaření to není, to jako kdybys řekla, že je jedno, jestli použiješ na žitnou mouku pšenici nebo kukuřici
Jinak recepty jsou fajn