Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,51 g |
Tuky | 8,66 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 63,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Moje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Nejnovější recepty
Těstovinový salát
Přidáno před 54 minutami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 17 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 12 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 13 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 13 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 15 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 15 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 16 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 16 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 16 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 16 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 17 hodinami
Tématické fráze:
kureci prsa recepty,
jak upravit kuřecí prsa,
jak upravit kuřecí stehna se zelím,
kuřecí maso s medem,
marinované kuřecí prso,
marinovana kureci prsa,
mrkvové zelí,
kuřecí prsa s mrkví,
marinované kuřecí prsa,
marinovaná kuřecí prsa na medu,
kuřecí prso recepty,
marinované kuřeci,
marinované pečené prso,
kureci prsa s mrkvi na medu,
plnena kureci prsa naprirodno,
jak upravit dietně kuřecí prso,
marinovaný kuřecí prsa,
pečené kuře s mrkví a zelím,
prsa naprirodno,
kureci prsa naprirodno
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
med,
česnek,
zázvor,
chilli,
sůl,
mrkev,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín drcený,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (34)
máš skvělé nápady, dokonale zpracované a na pohled k nakousnutí
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát.
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?