Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,51 g |
| Tuky | 8,66 g |
| Vláknina | 19,68 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,18 g |
| Sacharidy | 63,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Moje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Nejnovější recepty
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 25 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 55 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 51 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 51 minutami
Buchty na páře
Merylas před 51 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 52 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 52 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 52 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 1 hodinou
Tématické fráze:
kureci prsa recepty,
jak upravit kuřecí prsa,
jak upravit kuřecí stehna se zelím,
kuřecí maso s medem,
marinované kuřecí prso,
marinovana kureci prsa,
mrkvové zelí,
kuřecí prsa s mrkví,
marinované kuřecí prsa,
marinovaná kuřecí prsa na medu,
kuřecí prso recepty,
marinované kuřeci,
marinované pečené prso,
kureci prsa s mrkvi na medu,
plnena kureci prsa naprirodno,
jak upravit dietně kuřecí prso,
marinovaný kuřecí prsa,
pečené kuře s mrkví a zelím,
prsa naprirodno,
kureci prsa naprirodno
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
med,
česnek,
zázvor,
chilli,
sůl,
mrkev,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín drcený,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (34)
máš skvělé nápady, dokonale zpracované a na pohled k nakousnutí
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát.
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?