Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,69 g |
Tuky | 35,26 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crostini s hruškou, octem Balsamico a modrým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l0rJ
Moje poznámka
Crostini s hruškou, octem Balsamico a modrým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l0rJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 17 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 21 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hrušky s plísňovým sýrem,
vaření s hruškou hrníčkové knedlíky,
hrusky se sýrem,
opečená hruška se sýrem,
hruška opečená se sýrem,
billa gusto podzim 2018,
crostini,
hruska s plesnivym sýrem,
jak udelat crostini,
recept na crostini,
aceto balsamico billa,
olivový olej s vinným octem,
salat s hruskou a modrym,
recept s hruskou,
billa gusto podzim 2013,
salát s vinným octem a hruškou,
marinády s balsamicovým octem,
co s vinnym octem,
salát s hruškami s modrým sýrem,
salat s hruskou a modrym syrem
Suroviny:
ciabatta,
hruška,
gorgonzola,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl,
pepř,
bylinky
Komentáře (14)