Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 2. 2013 11:23

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 292 kJ / 548 kcal
Bílkoviny45,22 g
Tuky25,61 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 565 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy17,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Crostini s kuřecími játry, jsou klasickým předkrmem v toskánské kuchyni. Crostini di fegato se připravuje téměř v každé rodině na miliony způsobů a každá rodina je přesvědčená, že právě její recept je ten jediný správný. Vždyť i veronské rody Monteků a Capuletů byly původem z Toskánska. A jejich odvěká zášť se týkala právě receptů na Crostini di fegato. Montekové nikdy neodpustili Capuletům šalvěj, kterou tito do Crostini di fegato přidávali. Romeo si nemohl vzít Julii jen proto, že žádný Montek by při svatební hostině šalvěj v Crostini di fegato nepozřel.

V každém případě, hlavní složkou jsou kuřecí játra. Dále můžete přidat cibuli, řapíkatý celer, mrkev a petržel. Buon appetito!

http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Crostini-di-f...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veronské špagety veronské špagety recept recept veronské špagety recept na veronské špagety recept s jatrama toskánské crostini crostini s kuřecími játry veronské špagety recepty crostinni toskánská játrová pomazánka játra jako tousty játrová pomazánka zapecene tousty s jatrou crosiny špagety fruti di mare s italem kuřecí na toskánský způsob s italem v kuchyni játrová pomazánka celer s jatrama bageta s játrovou recepty na toskánský způsob

Suroviny: játra kuřecí, cibule, ančovičky v oleji, víno bílé, vývar, kapary, olej, bageta, česnek

TopRecepty.cz

Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l6GM