Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Moje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
cesnekova tinktura,
propolys,
česneková tinktura recept,
příprava propolisu,
jitrocelový sirup recept,
česneková tinktura výroba,
domácí česneková tinktura,
cibulova tinktura,
česneková tinktura navod,
výroba česnekové tinktury,
propolis priprava,
propolis v lihu,
jak se dělá propolis,
domácí tinktury,
jitrocelová tinktura,
domácí výroba tinktury,
domácí tinktura,
jak se dela tinktura,
jak užívat propolisovou tinkturu,
domácí propolis
Komentáře (20)
Název všelék je dost zavádějící
Když jsme byli v osmdesátých letech v Rusku,tak nám tam nalili aby nám lépe chutnalo,vodku,ve které byly vylouhované čerstvé feferonky.To byla síla.
julius.hrabos@centrum.sk
Maris,klidně bych to nechala na září,ale to bohužel nebudu mít propolys ani slivovici.Proto jsem to raději udělala hned.Slivovice by byla určitě vypitá.