Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 554 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,69 g |
Tuky | 60,30 g |
Vláknina | 50,65 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 120,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva zapečená v mletém mase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1Y4
Moje poznámka
Hlíva zapečená v mletém mase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1Y4
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 40 minutami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 8 minutami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 27 minutami
Bábovka s tvarohem
habis před 50 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 1 hodinou
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 3 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mleté maso a hlíva,
mleté maso s hlívou ústřičnou,
hlíva recepty,
mleté maso s hlivou,
mleté maso recept,
recept mleté maso,
zapečené mleté maso,
hlíva a mleté maso recepty,
hlíva ústřičná recepty,
hlíva a mletete maso recepty,
vajíčko v mletém mase,
mletá hlíva,
hlíva ústřičná a mleté maso recepty,
mleté maso recepty do trouby,
mleté maso recepty do trouby s hlívou ústřičnou,
zapékané mleté maso recepty,
mleté maso s hlíva,
mleté maso hlíva
Suroviny:
míchané mleté maso,
hlíva ústřičná,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
vejce,
rohlík,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (27)
Vařím JENOM na sádle! Je to zdravější, což pochopili i ti praštění Američani !
Andri máš to moc hezké
Ale vážně - stejně, jako ty, pekla jsem v remosce (možná bych někde našla i fotku?), jen ta vejce do důlku nebyla....
Je to bašta