Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 676 kJ / 2 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 345,04 g |
Tuky | 149,50 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Moje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 33 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 35 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 43 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 6 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ličky,
hovězí líčka s olivami,
hovezi lička,
recept s hovězími líčky,
hovězí na fazolkách s celerem,
jak pomalu peci hovězi lička,
hovězí na sušených rajčat,
sušené račata,
hovězí olivy,
hovězí líčka recepty,
hovezi s olivami,
recepty na černý kořen,
hovězí na olivy,
recepty s hovězími líčky,
recept hovězími líčky,
top recepty hovězí líčka s olivami a kapary,
hovězí líčky recepty,
sušené olivy v nálevu,
černe olivy recepty,
líčka z mořského ďase
Suroviny:
líčka hovězí,
rajče sušené s česnekem,
slanina,
cibule,
vývar hovězí,
pepř mletý,
olivy černé,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
sůl
Komentáře (17)
Nadi, černé olivy vyndám stranou před pasírováním a pak je vrátím zpět do šťávy
pasíruješ i s těmi olivami a pak přidáš nové, nebo jak
Jana Remkova:Jani,ze zadního je to škoda,z kližky to bude krásně šťavnaté taky
Jen problém s líčky