Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Tempura je pokrm z masa či zeleniny, smažený v jemném těstíčku. Pro skvělý výsledek je nezbytné, aby bylo těstíčko vychlazené, proto se do něj často přidává led. Díky teplotnímu šoku při smažení získáme skvělé křupavé kousky masa a zeleniny, které si zachovávají svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Moje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 15 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 34 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 56 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 1 hodinou
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
horkovzdušna friteza recepty,
recepty pro horkovzdušnou fritézu,
recepty na horkovzdusnou fritezu,
recepty na vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty horkovzdušná fritéza,
vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty do horkovzdušné fritézy,
kapr ve fritéze,
treska v tempuře,
ryba v tempuře,
recepty z horkovzdušné fritézy,
recepty pro horkovzdušná fritéza,
recepty pro fritezy,
recepty v horkovzdušná fritéza,
recepty pro horkovzdusne fritezy,
kapr v horkovzdušné fritéze,
horkovzdušná fritéza smažený sýr,
smažený sýr z horkovzdušné fritézy,
rybí polévka z kapra,
domácí zavináče
Suroviny:
kapr,
škrob bramborový,
sůl,
citron,
paprika sušená uzená,
koření chilli,
bílek,
led,
cuketa,
brambory,
olej olivový,
olej řepkový,
krém balsamico
Komentáře (23)
Danielko, i tobě děkuji
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný
Irren, i tobě díky