Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Tempura je pokrm z masa či zeleniny, smažený v jemném těstíčku. Pro skvělý výsledek je nezbytné, aby bylo těstíčko vychlazené, proto se do něj často přidává led. Díky teplotnímu šoku při smažení získáme skvělé křupavé kousky masa a zeleniny, které si zachovávají svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Moje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 6 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 2 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 3 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 5 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 5 hodinami
Tématické fráze:
horkovzdušna friteza recepty,
recepty pro horkovzdušnou fritézu,
recepty na horkovzdusnou fritezu,
recepty na vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty horkovzdušná fritéza,
vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty do horkovzdušné fritézy,
kapr ve fritéze,
treska v tempuře,
ryba v tempuře,
recepty z horkovzdušné fritézy,
recepty pro horkovzdušná fritéza,
recepty pro fritezy,
recepty v horkovzdušná fritéza,
recepty pro horkovzdusne fritezy,
kapr v horkovzdušné fritéze,
horkovzdušná fritéza smažený sýr,
smažený sýr z horkovzdušné fritézy,
rybí polévka z kapra,
domácí zavináče
Suroviny:
kapr,
škrob bramborový,
sůl,
citron,
paprika sušená uzená,
koření chilli,
bílek,
led,
cuketa,
brambory,
olej olivový,
olej řepkový,
krém balsamico
Komentáře (24)
Danielko, i tobě děkuji
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný