Bavorské vdolečky
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé, těsně před vychladnutím.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Moje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 8 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
bavorské vdolečky,
bavorské vdolky jednoduché,
bavorské vdolečky recept,
bavorské vdolečky maminčiny recepty,
bavorské vdolky,
recept na bavorske vdolecky,
české vdolky recept,
bavorské vdolky recept,
recept na bavorské vdolky,
bavorské vdolky z kynutého těsta,
vdolečky,
recept na jednoduche bavorske vdolecky,
bavorské vdolky smažené,
rychle bavorske vdolecky,
rychlé vdolečky,
vdolečky recept,
smažené vdolečky,
recept bavorske vdolecky,
recept na vdolečky,
recepty bavorské vdolečky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí čerstvé,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
povidla švestková,
olej
Komentáře (35)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A přidala jsem dvě lžíce rumu do těsta
Takže již nikdy, zůstanu u osvedcenych receptu
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí
Takže nezbude nic jiného, než dělat pokusy a učit se vlastními chybami a nedostatky. Je škoda, že není možné se řídit uvedeným postupem "doslova"; začínajícím kuchařům tak vznikají problémy a nedůvěra v kvalitu receptů.
Jinak těsto úžasné, jen se po nich zaprášilo, příště dělám každopádně tenší.
Děkuji za jednoduchý a dobrý recept
přidávám bodík a obrázek