Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,56 g |
| Tuky | 40,73 g |
| Vláknina | 22,76 g |
| Cholesterol | 341 mg |
| Sodík | 6,63 g |
| Sůl | 16,51 g |
| Sacharidy | 385,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program těsto.
Krok 2: Po vykynutí rozdělíme těsto na 12 kusů a uděláme kulaté bochánky.
Krok 3: Bochánky přemístíme na plech s pečícím papírem a necháme 10 minut kynout.
Krok 4: Tvořítkem na kaiserovky vytlačíme hluboký dekor (cca 2 mm nad povrch podložky), obrátíme dekorem dolů a necháme dalších 15 minut kynout. Obrátíme zpět, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky.
Krok 5: Pečeme v předehřáté troubě při 220°C asi 10 minut.
Zveřejněno 6. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Moje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 4 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 5 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 6 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 4 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 6 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 7 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 7 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 7 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 7 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 7 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 7 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 7 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 8 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky z domácí pekárny,
kaiserky z žitné mouky,
zitne kaiserky,
recepty od tescomy,
jak udělat kaiserky,
recepty z tescomy,
recept na kaiserku,
ricottové kaiserky,
kaiserka recept,
kaiserky recept,
čím nahradit sladěnku,
recept na kaiserky,
jak udelat kaiserku,
kaislerky,
pecene kaiserky,
nejlepší kaiserky,
recepty tescomy,
kaiserky,
tescoma recepty,
zdrave domaci kaiserky
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
máslo,
sůl,
droždí,
cukr,
sladěnka,
vejce,
mák,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
semínka lněná
Komentáře (12)
Já je totiž narazím až k podložce, vlastně je jakoby překrojím tak, že zůstanou taktak spojeny.