Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
Tuky | 7,09 g |
Vláknina | 11,71 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
Moje poznámka
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
podzimní polévky,
podzimní polevka,
dobré podzimní polévky,
polevka podzimni,
podzimní plévka,
podzimní polévky recepty,
polevka na rychlo,
podzimní polévky na zahřátí,
podzimní polévka recept,
dobrá podzimní polevka,
tipy na podzimní polévky,
polévky podzimní,
podzimnu polévka,
podzimní mrkvovo-cockova,
pdzimni polévky,
recepty podzimni polévky,
recepty na podzimni polévky,
podzimni polevka na zahrati,
podzimní polevka zeleninová rajska masové kuličky,
podzimni suroviny recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
brokolice,
celer,
pastiňák,
květák,
česnek,
protlak rajčatový,
víno červené,
olej,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř bílý,
bazalka čerstvá,
majoránka,
koření polévkové
Komentáře (9)
Je dobrým zvykem psát suroviny v pořadí, jak jdou do kotle...
Recept je psán NA JEDNU PORCI, já to vidím tak na dvě a podle množství vína skoro na čtyři...
Česnek vařený vcelku se (stejně jako cibule) neloupá...
A že vaří některou zeleninu už s masem? No třeba už nemá žuby, že
A maso? Libové? Dal bych obvyklé "maso na polífffku"