Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
Tuky | 7,09 g |
Vláknina | 11,71 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
Moje poznámka
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
podzimní polévky,
podzimní polevka,
dobré podzimní polévky,
polevka podzimni,
podzimní plévka,
podzimní polévky recepty,
polevka na rychlo,
podzimní polévky na zahřátí,
podzimní polévka recept,
dobrá podzimní polevka,
tipy na podzimní polévky,
polévky podzimní,
podzimnu polévka,
podzimní mrkvovo-cockova,
pdzimni polévky,
recepty podzimni polévky,
recepty na podzimni polévky,
podzimni polevka na zahrati,
podzimní polevka zeleninová rajska masové kuličky,
podzimni suroviny recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
brokolice,
celer,
pastiňák,
květák,
česnek,
protlak rajčatový,
víno červené,
olej,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř bílý,
bazalka čerstvá,
majoránka,
koření polévkové
Komentáře (9)
Je dobrým zvykem psát suroviny v pořadí, jak jdou do kotle...
Recept je psán NA JEDNU PORCI, já to vidím tak na dvě a podle množství vína skoro na čtyři...
Česnek vařený vcelku se (stejně jako cibule) neloupá...
A že vaří některou zeleninu už s masem? No třeba už nemá žuby, že
A maso? Libové? Dal bych obvyklé "maso na polífffku"