Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní polévka

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

8. 11. 2013 09:30

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie1 499 kJ / 358 kcal
Bílkoviny29,02 g
Tuky7,09 g
Vláknina11,71 g
Cholesterol 47 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy23,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme podávat s čerstvým celozrnným pečivem jako hlavní chod nebo bez pečiva jako večeři pro zahřátí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino

8. 11. 2013 18:00

Technická:
Je dobrým zvykem psát suroviny v pořadí, jak jdou do kotle...:-*

Recept je psán NA JEDNU PORCI, já to vidím tak na dvě a podle množství vína skoro na čtyři...:-D
Česnek vařený vcelku se (stejně jako cibule) neloupá...
A že vaří některou zeleninu už s masem? No třeba už nemá žuby, že:-D
A maso? Libové? Dal bych obvyklé "maso na polífffku":-))

Inka1 Inka1

8. 11. 2013 16:33

:-) Já bych vynechala rajčatový protlak a víno a bazalku , to mi tam nějak nesedí. Jinak určitě dobrá polévka :-))

Jana Pá

8. 11. 2013 13:34

Nemám problém, je psáno, že část zeleniny se přidá k masu a pak po určité době se přidá další část, takže v pohodě, jen tu majoránku bych dala až do hotové polévky;-), ale je pravda, že toho koření je až dost, asi to bude kořenově "přepísklé";-)

spagetka spagetka

8. 11. 2013 13:19

Jako Magdalenka, také bych nepostupovala přesně receptu;-). Suroviny se mi líbí, ale my neradi rozvařenou zeleninu. Tu bych před dohotovením masa orestla na trošce tuku a přidala k masu a koření a dovařila jen na skus zeleniny. Jinak vyvařený česnek nebo i např. cibuli miluje mužská část rodiny, takže nevyhazuju, ale klidně jim ho přenechám :-D(já to nemusím ;-)) Jinak to s tím vínkem i protlakem může být dobrá změna :-p;-):yes:

Luker

8. 11. 2013 11:43

Vaclav Fronek:Tak neříkejte nic:-))

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 11. 2013 11:37

NEVÍM co k tomu říci.

magdalenka magdalenka

8. 11. 2013 11:22

Hovädzie mäso sa varí dosť dlho, kým je mäkké. Nepostupovala by som podľa receptu - je zbytočné dlho variť zeleninu, relatívne rýchlo sa rozvarí a o strate vitamínov dlhým varením nehovoriac.

Bibinka Bibinka

8. 11. 2013 11:11

Jsme polévkoví a tato vypadá také dobře a chutně. Dávám 1.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podzimní polévky podzimní polevka dobré podzimní polévky polevka podzimni podzimní plévka podzimní polévky recepty polevka na rychlo podzimní polévky na zahřátí podzimní polévka recept dobrá podzimní polevka tipy na podzimní polévky polévky podzimní podzimnu polévka podzimní mrkvovo-cockova pdzimni polévky recepty podzimni polévky recepty na podzimni polévky podzimni polevka na zahrati podzimní polevka zeleninová rajska masové kuličky podzimni suroviny recepty

Suroviny: maso hovězí, mrkev, brokolice, celer, pastiňák, květák, česnek, protlak rajčatový, víno červené, olej, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř bílý, bazalka čerstvá, majoránka, koření polévkové

TopRecepty.cz

Podzimní polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zglg