Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 943 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,08 g |
Tuky | 28,49 g |
Vláknina | 31,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 837 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 228,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Matar Kachori
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MvB
Moje poznámka
Matar Kachori
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MvB
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 10 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 10 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 11 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 12 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 14 hodinami
Tématické fráze:
matar,
mangový prášek recepty,
kachori top recepty,
spenatove kachori,
prášek amchur,
amchur powder,
matar masala,
kachori placky,
matar masala recept,
recept matar masala,
hráškové plácky,
recepty s cizrnovou moukou,
recept na veganskou hráškovou polévku,
dýňové čatní
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
sůl,
hrášek mražený,
mouka cizrnová,
zázvor čerstvý,
koriandr sušený,
fenykl,
koření garam masala,
amchur powder,
chilli,
kurkuma,
kmín celý,
olej,
sůl,
olej
Komentáře (7)
Pěkné, jen tak dál.