Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 179 kJ / 6 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,88 g |
Tuky | 175,72 g |
Vláknina | 71,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 928,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo smetanový osúch (a česnekový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgDm
Moje poznámka
Cibulovo smetanový osúch (a česnekový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgDm
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 20 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
olivka před 15 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 15 minutami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 30 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 39 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 2 hodinami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Tématické fráze:
slovenský osúch,
osúchy,
osuch,
slovensky smetanovy posúch,
česnekový osúch,
tradiční slovenský smetanový posúch,
osúch kluci v akci,
osúch recept,
smetanový posuch,
slovenskỷ posúch,
recept na osúchy,
slovenský osůch recept,
smotanovy osuch,
cibulovo smetanový koláč,
cesnakovy osuch,
slovenský smetanový koláč,
kluci v akci osúch,
moravské osúchy,
slovenske posuchy,
recept osuch s brinzou
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
olej,
voda,
smetana zakysaná,
sůl,
cibule,
pepř,
česnek
Komentáře (70)
Som rada, že skúšaš...
To by dopadlo !
A mám tu recept aj na halászlé...českí priatelia si ju u mňa objednávajú, keď prichádzajú na návštevu.
Jeho babička žila v Maďarsku ,tak to asi bude k Haláslé, Jaks to uhodla?
Díky Magdalenko ,brzy zkusim!
Konečný výrobek je na jednom plechu nebo na třech?
Som rada, že zaujal aj tento jednoduchý recept, dúfam, že niekto vyskúša a bude chutiť. Nič svetoborného to síce nie je, cibuľa v tej smotane len zmäkne, ako decku mi to nechutilo. Teraz to mám rada, chute sa rokmi menia.
A vyzerá to, že naša rodina sa rozrastie o jedného člena - je od Parmy, tak sa teším na originálne recepty z jeho vlasti. Zatiaľ mu u nás najviac chutí klasický český guláš s knedlíkmi aj bramboráky, bryndzové halušky mu ale išli ťažko dole krkom.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Halu%C5%A1ky
Vošouch se priostě používal pro něco jiného. Fakt zha svoé prarodiče nemohu.