Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,91 g |
Tuky | 69,94 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo brambory, šťávu necedíme.
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Moje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 24 minutami
Cikánské řízky
hd.monthy před 35 minutami
Pečená švestková povidla
Katerain před 1 hodinou
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 1 hodinou
Domácí kečup
Marfyk před 2 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 3 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z vepřových jater,
nádivka z vepřových jater,
veprova jatra recepty,
plněná játra,
jidla z veprovych jater,
plněná vepřová játra,
vepřová jatra,
vepřové jatra recept,
recept na vepřová játra,
jatra plnena cesnekem,
jídlo z mletých vepřových jater,
jidla z veprovyh jatet,
veprove játra recepty,
pokrmy z vepřových jater,
plnene jatra,
vepřová játra- osmažené do mrazáku,
jitrnicový prejt v bláně,
nadivka z jater veprovych,
veprova jatra recept,
játra plněná česnekem prostreno
Suroviny:
játra vepřová,
plec vepřová,
blána tuková vepřová,
sádlo,
slanina,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
casino: děkuju
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat?
mluvčí autora
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu