Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 377 kJ / 1 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,50 g |
| Tuky | 98,85 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 232 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,41 g |
| Sacharidy | 12,85 g |
Postup přípravy
Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5 cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji, vyjmeme a uchováme je v teple. Krok 2: Přidáme do výpeku orestovat nakrájenou slaninu a lišky a po chvíli vhodíme i okapané fazolky. Podlijeme smetanou a provaříme na požadovanou hustotu. Přilijeme i zbytek šťávy, který nám vytekl z odložených medialonků. Dochutíme podle potřeby solí.
Zveřejněno 2. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
Moje poznámka
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 7 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 10 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 11 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 12 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka medailonky,
kančí medailonky z panenky,
medailonky z divocaka,
minutky z divocaka,
kanči medajlonky,
minutka z divočaka,
kančí panenka,
minutky z kanciho masa,
divočák minutky,
kanci maso svalovec,
medailonky z danka,
minutka z kančího masa,
nakládání kančího masa,
divocak minutka,
divočak medailonky,
kančí jako minutka,
kanec recepty minutky,
mladé kančí,
kanci na liskach,
medailonky z kanciho masa
Suroviny:
maso kančí,
fazolky zelené,
slanina,
houby lišky,
smetana na vaření,
pepř zelený,
sůl,
olej
Komentáře (36)
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=20432
http://strategie.e15.cz/zurnal/recept-na-bobri-kyt...
Andri,krása na talíři,mňam
Teď bych tedy vyzkoušela tento recept. Fazolku mám moc ráda
Ale vím ,že někdo míň! Divočinu vždy řádně propeču a nebo provařím. Tak mě to naučila tchýně ,neboť kdysi se to tak délalo,kvuli svalovci.
Co se týče příspěvku,že je maso "cítit" tak to muže být starý kanec v říji ,ten je fakt nejedlý.
Na ostatním kančím mase je potřeba ořezat tuk ,úplně do čistého masa a pak dát do mrazáku ! Kančí tuk trošku rychle podléhá "zkáze" žlukne i v mrazáku, pak je maso opravdu tím tukem cítit. Proto skladuju jenom maso bez tuku a ty části,které ho mají moc spotřebuju co nejrychleji.