Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Moje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 7 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 14 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 20 minutami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 3 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 3 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 3 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 4 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 4 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 5 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 5 hodinami
Tématické fráze:
úprava jater,
úprava vepřových jater,
jak orestovat jatra,
sumčí játra,
jak upravit játra,
skopová játra,
recept na játra z divočáka,
úprava jater z divočáka,
játra z divočáka recepty,
jatra po burgunsku,
připrava jatyrek z divočaka,
játra z divočáka na grilu,
uprava jater ze zveriny-recepty,
jak připravit vepřová játra recept,
uprava z vepřových jater,
recept na úpravu jater z z divočáka,
orestavane játra,
jak upravit vepřová játra,
úprava játry,
recept na játra z divočáka na grilu
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
olej,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl
Komentáře (12)