Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 48,91 g |
| Vláknina | 11,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Moje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 20 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
džuveč,
rizoto džuveč,
recept na džuveč,
džuveč rizoto,
jáhlový džuveč,
recept na vepřový džuveč,
recept na srbské rizoto,
recept srbské rizoto,
džuveč recepty,
druveč s tofu,
džuveč recept,
recepty od babičky,
džuveč tizoto,
džuveč bez protlaku,
ryzeto nebo džuveč,
zeleninovy džueč,
zeleninový guláš s červenými fazolemi,
zeleninový gžuveč,
džuveč s fazolemi,
rizeto džuvač
Suroviny:
rýže,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření orientální,
rajče,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
lusky fazolové,
kukuřice,
hrášek,
lilek,
petrželka zelená
Komentáře (4)