Kuřecí prsa v citronovém pepři,na hlívě ústřičné
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,81 g |
Tuky | 47,30 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa v citronovém pepři,na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWZK
Moje poznámka
Kuřecí prsa v citronovém pepři,na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWZK
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 9 hodinami
Tématické fráze:
citronový pepr,
kuřecí na hlívě,
kuřecí na hlívě ústřičné,
kuřecí prsa na hlívě,
kureci prsa hliva,
kuřecí prsa vcelku,
heske prsa,
kuřecí na citronovem pepři,
kuřecí čtvrtky na hlive,
plátek na citronovém pepři,
kureci prsa zampiony hliva,
krkovička na citronovem pepři,
rýžové nudle hliva ustricna,
kureci platky na hlive,
kuřecí plátek na hlívě ústřičné,
kureci steak na citronovem pepri,
kuřecí prsa citronový pepř,
hliva kureci prsa,
hlíva ústřičná s kuřetem-recepty,
kuřecí plátek na citronovém pepři
Suroviny:
prsa kuřecí,
hlíva ústřičná,
slanina gazdovská,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
olej,
pepř citronový,
sušená bazalka,
sůl
Komentáře (25)
Já při těch svých kuchyňských experimentech vždy tvrdnu,jak to dopadne
Taky jsem se bála množství toho pepře, bylo to trochu pikantní, ale ne přehnaně, ale tak akorát
Maruško-manžel má plechovou papulu
šušlajdi-na ty rýžové nudle jsem nedávno narazila právě u jednoho ze Tvých drůbežích receptíků
povedlo se na 1+