Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 102,37 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 185,26 g |
Postup přípravy
Ozdobte sýrem a dýňovými semínky.
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLLL
Moje poznámka
Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLLL
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 8 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 18 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
loupání dýňových semínek,
jak oloupat dýni,
gnocchi s vejci,
co se semínky hokajdo,
gnocchi recept,
gnocchi recepty,
jak upravit gnocchi,
semínka hokaido,
jak připravit gnocchi,
gnocchy,
sušení dýňových semínek,
dýne hokaido loupani,
hokaido recepty+semínka,
jak upravit gnoči,
jak oloupat dýňová semínka?,
hokaido a brokolice,
domaci gnocchy,
dýňová semínka-loupání,
semínka hokaido recept,
sušení dýně hokaido
Suroviny:
gnocchi,
brokolice,
vejce,
mléko,
sůl,
semínka dýňová,
cibulka jarní,
máslo,
olej,
parmazán
Komentáře (5)