Suroviny
Porce: 6 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 228 kJ / 1 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 5,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 365,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová přesnídavka s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5v2
Moje poznámka
Ananasová přesnídavka s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5v2
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
práce s karamelem,
kompot z ananasu vyrobit doma,
presnidavka s ananasem,
jablečná přesnídávka s karamelem,
dětská přesnídávka ananas,
jak se dělá karamel video,
jablečná přesnídávka s anansem,
karamelové mřížky,
jablečná přesnídávka s ananasem,
jablečná marmeláda s ananasem,
tresnova kojenecka presnidavka recept,
karamel ztvrdl,
ananasová marmeláda s karamel,
anans v karamelu,
domaci ztvrdl obrazky,
ananas v karamelu,
ananas horky karamel,
domácí jablečná přsnídávka obrázky,
karamel na naberacku,
mřížka z karamelu
Suroviny:
ananas,
cukr krystal,
voda,
citron,
pečící papír,
Komentáře (6)
Rozumím tomu dobře, že karamelové mřížky (síťky) se rozpustí v tom ananasovém džemu? Pokud ano, tak proč se to dělá tak složitě?