Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 326,20 g |
| Tuky | 14,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 770 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QQx
Moje poznámka
Pikantule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QQx
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 54 minutami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 1 hodinou
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 13 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 9 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 10 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 10 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 11 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 11 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 13 hodinami
Tématické fráze:
pikantule s nivou,
picantule,
pikantule na plech,
kuřecí pikantule,
pikantule s kuřecím masem,
pikantule s balkánským sýrem,
pikantule s kuřecím masem a nivou,
domaci pikantule,
pilantule,
pykantule,
pikantule s nivou a kuřecím masem,
pikantule s nivou recept,
pikantule-recept,
recept na picantule,
pikantule s balkánem,
pikantule se zelim,
co jsou pikantule,
pikantule niva,
omáčka na pikantule,
picantule recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
omáčka sojová,
maggi,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
koření,
sýr balkánský,
šlehačka,
brambory
Komentáře (17)