Jehněčí kýta na červeném víně
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 813 kJ / 672 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,21 g | 
| Tuky | 21,23 g | 
| Vláknina | 13,65 g | 
| Cholesterol | 64 mg | 
| Sodík | 158 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 39,80 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
Moje poznámka
					 
				
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 6 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 7 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jehněčí na víně, 
						
						
							jehněčí kýta recept, 
						
						
							jehneci kyta, 
						
						
							jehněčí kýta s kostí recept, 
						
						
							jehněčí kýta na zelenině, 
						
						
							jehněčí kýta nejlepší recept, 
						
						
							jehněčí guláš z kýty, 
						
						
							jehněčí kýta s kostí, 
						
						
							jehněčí maso na víně, 
						
						
							jehneči kýta recepty, 
						
						
							jehněčí na kořenové zelenině, 
						
						
							jehneči na vině recept, 
						
						
							jehněčí recepty, 
						
						
							recept na jehneci kytu, 
						
						
							jehněčí kýta na kořenové zelenině, 
						
						
							recepty jehněčí kýta, 
						
						
							recept na jehněčí na víně, 
						
						
							jehněčí ragú na víně, 
						
						
							pečená jehněčí kýta na zelenině, 
						
						
							jehněčí na zelenině a víně
						
					
						Suroviny:
						
							kýta jehněčí, 
						
						
							víno červené suché, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bylinky, 
						
						
							máslo, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej olivový
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	
Komentáře (3)
Ale krásný recept to je !