Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,38 g |
Tuky | 155,06 g |
Vláknina | 121,80 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 12,34 g |
Sacharidy | 134,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na zelenině a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wpg
Moje poznámka
Pečený králík na zelenině a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wpg
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
koření na králíka,
recept na peceneho kralika na zelenine,
recept na peceneho kralika na zelenine,
pečený zajíc na zelenině,
králík na zelenině,
divoký králík recept,
pečený králík se zeleninou,
králík divoký,
divoký králík recepty,
co je divoké koření,
divoké koření,
kralik na divokem koreni,
králík divoký recept,
pomalu pečený králík na zelenině,
králík koreni,
recepty divoký králík,
koření na pečeného králíka,
pečený králík,
kralík a koření,
králík na kořenové zelenině
Suroviny:
králík,
bůček uzený,
cibule,
fenykl,
celer řapíkatý,
česnek,
sůl,
kmín drcený,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (10)