Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 175 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 156,35 g |
Vláknina | 16,93 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 112,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrgY
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrgY
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 17 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 31 minutami
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 36 minutami
Segedínský guláš
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 2 hodinami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 3 hodinami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 3 hodinami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 12 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 12 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 13 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
vídenský salát,
videnske brambory,
videňský salát pohlreich,
pravý vídeňský salát,
pravý bramborovy salát,
vídeňských bramborový salat,
vídeňských salat,
bramborový salát pohlreich,
vidensky bamborovy salat,
bramborový salát recept,
viedensky salat top recept,
vídeňských bramborový salát recept,
vídenský salát recept,
salat rakušan,
vidensky salat podle pohlreicha,
widensky bramborový salát,
vídeňský bra,
originální vídeňský řízek,
viděnky bramborový salat,
pstruh recept
Suroviny:
brambory,
vývar zeleninový,
cibule šalotka,
ocet jablečný,
olej dýňový,
olej řepkový,
hořčice dijonská,
petrželka,
sůl,
pepř,
pstruh,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř,
máslo,
šťáva citronová
Komentáře (11)