Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí roládky se sušenými rajčaty, šalvějí a sušenou šunkou

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 981 kJ /
713 kcal
Bílkoviny134,70 g
Tuky10,55 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 291 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy3,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, pokrájenými sušenými rajčaty a lístky šalvěje. Srolujeme a upevníme provázkem. Krok 2: Na oleji roládky opečeme ze všech stran, přidáme zbytek rajčat a pokrájené šunky, snítku šalvěje, podlijeme vínem a necháme skoro odpařit. Poté přilijeme vývar, pouze max. do výše masa a dusíme doměkka. Krok 3: Zjemníme kouskem másla a smetanou, případně podle potřeby zahustíme dle zvyklostí.

Zveřejněno 30. 4. 2014

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pp76

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pp76

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

vyzkoušeno sice bez šalvěje, ale měla jsem čerstvý špenát ... a je to super , díky za skvělý nápad:yes:

Uvařila jsem a skvěle jsme si pochutnali. Místo šalvěje jsem použila tymián a do šťávy přihodila žampiony, které mi doma přebývaly. Jen varuji - pozor se solením, sušená šunka je velmi slaná, sušená rajčata koneckonců také velmi výrazná. Každopádně zařazuji mezi mé top recepty, je to vynikající!:yes:

varilamyskakasicku:, chocolate: Díky i vám;-):-K

Uzasne, jak ja bych rada ochutnala:-p.

Moc krásné a určitě výborné;-):-p:yes:

Děkuji všem za hodnocení a komentáře. Budu ráda, pokud někdo vyzkouší;-):-K

Nádherný recept. Určitě vyvážená chuť. Dělám něco podobného se sušenými brusinkami, tento určitě vyzkouším:-*:yes::yes::yes:.

Paráda!!:yes:

:yes::-p Bodík letí

Vypadá to jako od profíka. Paráda ;-):yes:

Tématické fráze:
hovězí roládky z kýty, hovězí kýta z mladého býka, hovězí z mladého býka recept, hovězí roládky z mladého býka, hovězí z mladého býka - recepty, hovezi roladky, hovězí roláda se sušenými rajčaty, hovězí kýta z mladého býka recepty, hovezi roladky z kyty recept, hovězí z mladého býka, hovězí kýta z mladého býka recept, mladý býk recept, roládky z mladého býka, hovezi roladky z kyty mladeho byka, roládky z hovězí kýty, hovězí roládky z kýty z mladého býka, hovězí roládky z mladého býčka, recepty z byka, hlvezi roladky, kyta z mladeho byka

Suroviny:
kýta hovězí, šunka sušená, rajče sušené v oleji, šalvěj čerstvá, vývar hovězí, víno červené, smetana, máslo, olej, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu