Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda a šťáva z pěny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxkJ
Moje poznámka
Rybízová marmeláda a šťáva z pěny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxkJ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 50 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
rybízová šťáva bez vaření,
rybízová šťáva vařená,
pena na marmeládě,
džem z rybízové šťávy,
pěna z marmelády,
pěna v marmeládě,
rybízová šťáva bez cukru,
jak propasírovat rybíz,
rybízová šťáva,
rybízová marmeláda,
rybízový džem ze šťávy,
vařená rybízová šťáva,
rybízová šťáva bez chemie,
marmeláda ze šťávy z červeného rybízu,
rybízová marmeláda bez cukru,
rybízová pěna,
rybízové štávy,
šťáva z rybízu,
rybízová marmeláda bez vaření,
rybizová štava lisovaná
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krystal,
gelfix
Komentáře (6)
Lekváre nikdy nesterilizujem, otočím hore dnom a je to.