Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 514 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 10,80 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 3,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7K7
Moje poznámka
Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7K7
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové v jogurtu,
vepřová pečeně,
kotlety naložené v jogurtu,
naložená vepřová pečeně,
vepřová pečené recepty,
vepřové na petrželi,
vepřová pecene recept,
vepřové na jogurtu,
vepřová kotleta pečená v jogurtu,
vepřová panenka naložená v jogurtu,
pečení z jogurtu,
naloženi kotlet do jogurtu,
jogurtové pečení,
pečeně v jogurtu,
kotletka v jogur,
vepřova pecene rychla,
kotlety pečené v jogurtu,
kotlety v jogurtu pečení,
vepřové kotlety na jogurtu,
vepřová pečeně naložené
Suroviny:
kotleta,
sůl,
pepř,
jogurt bílý,
petrželka zelená,
olej olivový
Komentáře (27)
Nechala jsem si koupit malý jogurt,že to vyzkouším podle receptu z Albertletáku s těmi nudleni
Nudle a jogurt mám,ale nějak se mi vypařilo to maso
Jani,když máš nějakou hustější marinádu,seškrábneš ji trošku z masa,nebo ji tam necháváš?