Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 989 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,95 g |
Tuky | 95,81 g |
Vláknina | 17,59 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,74 g |
Sacharidy | 31,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnKz
Moje poznámka
Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnKz
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 4 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 11 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 58 minutami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 4 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 5 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 5 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 7 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 9 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 10 hodinami
Tématické fráze:
uzeny ocasek,
křížová kost,
krizová kost recept,
uzena krizova kost,
uzený vepřový ocásek,
vařené uzené ocásky,
uzené ocasky v pomalém hrnci,
uzené ocasky se zelim,
křížová kost recepty,
uzený se zelím,
uzeny ocasek recept,
uzená křížová kost recepty,
vepřový ocásek v pomalém hrnci,
krizovekostiuzene,
uzená křížová kost recept,
uzený vepřový ocásek v pomalém hrnci,
krizova uzena kost recepty,
zapečené uzené se zelím v ph,
křížové kosti recept,
roudenske hovezi zavitky
Suroviny:
ocas vepřový,
škvarky,
cibule šalotka,
zelí kysané,
česnek,
paprika sušená uzená,
pepř,
kmín celý,
maso
Komentáře (8)
Jinak to zelí se škvarkama dalo tomu ocásku nádherný šmak