Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 276 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW6K
Moje poznámka
Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW6K
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 7 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
kure po mexicku,
pečené kuře po mexicku,
kuře po amer,
brambory po mexicku,
pečené brambory po mexicku,
recept kuře po mexicku,
kuře po mexicku recept,
pečené kuř v remosce,
kuřecí prsa po mexicku,
ostre kure po mexicku,
kuře s pecenymi brambory,
brambory po mexiko,
recept kuře po americe,
kuře pio mexicku,
salsa s kuřetem,
kure salsa,
kuřecím prsa s pecenymi brambori,
pecene po mexicku,
kure po mexicku videorecept,
bramborovy salat po mexicku
Suroviny:
prsa kuřecí,
brambory,
lupínky kukuřičné,
majoránka,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
koření grilovací,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej rostlinný,
salsa mexická
Komentáře (14)
Americké brambory? V Americe je neznaj a až v Česku jsem se dozvěděl co to vlastně je.
Kmín? Mexická kuchyně používá cumin, česky římský kmín.
Majoránka? Rodná se sestra oregana, česky dobromyslu.
Takže klídek Šárko, hlavně klídek.
Ale ostré ono to být nemusí, Záleží na tom co se do salsy dá. Ovšem, já si jí dělám sám a málo pálivou.
Ono je to s pálivostí jako se solí, přidat se dá, ale kurňa vyndat to ne a nejde.
Přesto se mi recept líbí a bod přidávám.