Ostružinový křehký koláč s čokoládou
Koláče z křehkého těsta patří k těm nejoblíbenějším. Jejich příprava není nijak komplikovaná, a pokud dáme těstu dostatečný čas k odpočinku v lednici, odmění se nám úžasnou chutí. Naplňte jej hořkou čokoládou, máslovými sušenkami a ostružinami.
Suroviny pro 1 kus
koláčová forma o průměru 24-26 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 379 kJ / 2 242 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,06 g | 
| Tuky | 121,06 g | 
| Vláknina | 9,50 g | 
| Cholesterol | 578 mg | 
| Sodík | 115 mg | 
| Sůl | 0,24 g | 
| Sacharidy | 237,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Ostružinový křehký koláč s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoDB
Moje poznámka
					 
				
Ostružinový křehký koláč s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoDB
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 9 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 10 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 10 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 10 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 10 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 11 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 11 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ostružinový koláč s drobenkou, 
						
						
							ostružinový koláč, 
						
						
							křehký koláč s čokoládou, 
						
						
							nejlepší ostružinový koláč, 
						
						
							ostružinový koláč s hruškami, 
						
						
							ostružinový koláč s kakaem, 
						
						
							recept na ostružinový koláč, 
						
						
							čokoládový ostružinový koláč, 
						
						
							mrizkovy kolac s umelym sladidlem, 
						
						
							ostružinový koláč s tvarohem a cokoladou, 
						
						
							koláč s ostružinami a čokoládou, 
						
						
							nejlepší ostružinový koláče, 
						
						
							ostružinový koláč s tvarohem, 
						
						
							čokoládový koláč s ostružinami, 
						
						
							ostružinový koláč s krémem, 
						
						
							krehky cokoladovy kolac, 
						
						
							máslový koláč s hruškami, 
						
						
							čokoladovo ostružinovy kolač, 
						
						
							ostruzinovy jam, 
						
						
							ostružinový moučník
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sirup javorový, 
						
						
							čokoláda hořká, 
						
						
							ostružiny, 
						
						
							sušenky bebe, 
						
						
							cukr
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (14)
Odkvetlé rosliny dáváme na kompost a na jaře je máme všude,mezi muškáty,rajčaty atd. Je to nezmar , ale krásný.
Laskavce mám každoročně ze semínek, jsou zatím asi 1 metr, ještě zmohutní a narostou jim řádné šištice
Druhá - láskavec sadíš zo semena, alebo sa vysemení a rastie sám?
Tretia - aký je vysoký? Ja som sadila prvým rokom a je nejaký mrňavý, cca 70 cm.
Díky.
Zdá se, že té šťávy ostružiny pustí hodně, nemyslím si, že by ji čokoláda vpila a asi bude promáčený. Ale to je jen moje domněnka a myšlenka jak bych si ho udělala já, netvrdím, že nebude výtečně chutnat