Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové kapsy s uzeným masem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 514 kJ /
1 318 kcal
Bílkoviny112,27 g
Tuky32,89 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 656 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy137,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uzené maso umeleme na masovém mlýnku. Cibuli a cuketu nastrouháme do misky, cuketu jsem strouhala na hrubší slzy a cibuli na malé slzičky. Krok 2: Přidáme mléko, vyklepneme vejce, osolíme, opepříme a přisypeme nasekaný kopr. Nakonec zahustíme moukou tak, aby nám vzniklo těsto trochu hustší než na palačinky. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, rozetřeme tenkou vrstvu těsta, k jedné straně na těsto naložíme asi 2 lžíce mletého uzeného masa a přes něj ihned opatrně překlopíme volnou půlku těsta tak, aby nám vznikla plněná kapsa. Krok 4: Z obou stran kapsu smažíme velmi zvolna, aby se nám dobře prosmažila. Podáváme se zeleninovým salátem, skvělý je rajčatový. Z této dávky jsem měla 8 kapes.

Zveřejněno 25. 8. 2014

Poznámka autorky Angel 666

Neodolala jsem a do poslední dávky těsta jsem přidala špetku sušeného česneku.

Kapsa bez česneku je chutnější, kombinace cibule a kopru je výborná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VyDO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VyDO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tohle mi uniklo, to by nám chutnalo :-p

Výborný nápad :yes:

Moc lákavá ňamka:-p:yes:

Kdyby tohle viděl můj muž, tak asi hned zítra bych se do toho musela pustit. Jěštěže kouká na Vinnetoua:-D, bodík:-K

Bod je jasný:yes::-))

Mária: jsem ráda, že jste si pochutnali ;-) a že ten rajský salátek je k tomu super, co?:-))

radiator: Mílo, taky už jsem podobné placičky zkoušela, ale tady mě lákalo to ochucení cibulí a koprem :-) a je to fakt dobré :-)

Anna Kocikova: Drahuško, klidně to vyzkoušej, když se něco potrhá, dá se to tímhle těstem krásně záplatovat ;-), všechno se spojí a nikdo nic nepozná :-D

Dnes som recept vyskúšala ,je veľmi dobrý,rýchly a chutný...kapsa sa mi vydarila a s rajčinovým šalátikom mňammm
:yes::-D

Jitko, taky dělávám:-p-maso, většinou kuřecí, zamíchám rovnou do cuketového těsta a dělám placičky.Jak už jsem někde psala, tu plodovou zeleninku fakt můžu;-):-K

Já bych určitě po otočení směsi na pánvičce žádnou"kapsu"neměla:-8Na to mám moc nešikovné ruce;-):-D
Ale recept se mi opravdu moc líbí:-Ka kapsa by mi zaručeně chutnala:-p:yes:

Tématické fráze:
cuketa s uzeným masem, uzené maso s cuketou, cuketove placky s masem, cuketový nákyp s uzeným masem, cuketove placky s uzenym, nastrouhana cuketa s uzenym masem, cuketové placičky s uzeným masem, cuketa s uzeným, recepty s cukety a uzenym, karbanátky z cukety a uzeného masa, zapečená cuketa s uzeným masem, uzené maso s cuketou a rajčaty, uzene masos cuketou, uzené maso a paleo, cuketové placky s uzeným masem a smetanou, recept uzené maso s cuketou, cuketová pizza s uzeným masem, cuketa placky s masem, uzené maso s cuketami, uzené maso s cuke´tou

Suroviny:
cuketa, cibule, mléko, vejce, kopr, sůl, pepř, mouka hladká, maso, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu